Добре дошли в


Клуб Спорт и здраве

В клуба са организирани следните дейности:

Дейност Туристическо ориентиране - съвместна дейност с ТД "Еделвайс", свързана с организирана на летен лагер - школа в Пирин панина, хижа "Каменница" в периода от 7 юли до 17 юли. Лагерът осигури приятни преживявания на 17 ученика , подобри екипния им дух и разви умения по туристическо ориентиране и екологично възпитание.
Галерия със снимки можете да видите тук

Дейност Спортни мажоретки - съвместна дейност с ДЦ "Феникс - 2000" . Целогодишна дейност, чиято цел е да ангажира учениците с такъв вид спорт и да изгради такъв отбор, който да се првеърне в спортна емблема на гимназията. За всички участнички в дейността са изработени специални костюми.
Галерия със снимки на отбора можете да видите тук

Дейност Зимни спортове - съвместна дейност с ТД "Еделвайс", свързана с организирана на зимно ски училище в Пирин планиа . На хижа "Каменница" в разстояние на 5 дни нашите ученици тренираха зимни спортове – ски, спускане с шейни. Ползването на ски, ски автомати, ползване на влек и шейни бе осигурено от пратньора. Незабравими ще останат дните прекарани на местноста Беговица в Пирин планина.
Галерия със снимки можете да видите тук

Дейност Спортни първенства - Провеждат се два пъти в годината - есен и пролет. Проведеното първенството по волейбол и тенис на маса поднесе много емоции за всички участници в него. Направените снимки по време на срещите ще запазят спомена за проявения спортен дух и желание за изява. .
Галерия със снимки - първенство по волейбол. тук
Галерия със снимки - първенство по футбол.  тук